Colectia: The Dalmore Constellation

Retailerul Delhi Duty Free Services (DDFS) a devenit primul operator de duty-free din Asia pentru casa Dalmore repectiv a colectiei Constellation în aeroportul international Delhi Indira Gandhi terminalul nr.  trei. Potrivit DDFS, gama include unele dintre cele mai bune single malt-uri din lume.

Colectia Constellation Dalmore este formata din 21 de sortimente individuale, ce au fost maturat în cele mai bune butoaie din întreaga lume înainte de a fi îmbuteliate in sticle.
Dalmore Constellation Whisky Leaks
Dalmore a lansat 20.000 de sticle, 4.000 pe an, sub egida Constellation Collection. DDFS va găzdui inițial o sticlă din fiecare sortiment in magazinele sale. Preturile sticlelor variaza de la 3.048  la 30.525 dolari.

DDFS COO Arun Barathi a declarat: “Detinem exclusivitate in magazinele duty-free din Delhi și am fost întotdeauna conștienți de evolutia alegerilor și gusturilor călătorilor nostri. Pentru a răspunde cerințelor în continuă creștere ale clienților noștri fideli, suntem foarte mândri de a introduce o colecție extrem de rara și rafinata.”

“Avem convingerea că vom face clientii foarte fericiti oferindu-le posibilitatea de a achiziționa astfel de single malt-uri rare, primele din această colecție excepțională.”

Colectia celor de la DDFS va acoperi Dalmore Constellation cu sortimente din ani foarte rari incepand cu anul 1964 până în 1992.

Sursa: dfnionline.com

Balco Albrad

Leave a Reply